Hur är gemenskapen på skolan?

I och med att skolan är liten har lärarna bra kontakt med eleverna vilket gör det enklare att som elev ha koll på hur man ligger till i skolan. Det skapas på så vis också en god relation mellan lärare och elever, vilket är viktigt för trivseln. Skolan har väldigt god gemenskap och stämningen är bra.

Vi har även en aktiv elevkår som anordnar olika temaveckor som till exempel Kärleksveckan och Halloweenveckan då alla elever kan tävla i att skriva bästa dikten, ha bästa utklädnad etc. I årskurs 1 åkte vi till Isaberg för teambuilding och besökte även Luftkastellet i Malmö tillsammans med elever från andra ProCivitas-skolor i Sverige. I tvåan åkte vi till Stockholm och besökte bland annat riksdagen och i trean kommer vi att besöka Berlin.

 

Berätta lite om skolmaten!

Det serveras alltid minst 2 olika rätter att välja mellan – varav 1 vegetariskt alternativ och till detta finns även en stor salladsbuffé. Varje morgon serveras det frukost i matsalen vilket är perfekt om man inte hunnit äta hemma eller bara vill ta en kopp kaffe precis innan skolan börjar. Både skolmaten och frukosten är riktigt god vilket jag tycker är väldigt viktigt för att få energi till skoldagen.