Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer vi om till digitalt öppet hus den 21 januari kl. 18:00-20:00. Vi kommer sända live och du får chansen att träffa elever och lärare och lära dig mer om skolan, våra program och du får chansen att ställa alla dina frågor! Hoppas vi ses!
Anmäl dig redan nu till livestreamen här http://bit.ly/pcv-oppet-hus så får du en notis direkt när det börjar!
Från och med 18:30 kommer du att kunna ställa frågor till lärare, elever eller rektor i videomöten på länkarna nedan. Om du inte vill vara med på dom har vi flera elever som står redo att svara på dina frågor via Instagram eller Facebook.
Länkar till videosamtal (Öppet 18:30-20:00 den 21 Januari)

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Idrottsutbildningarna

Fråga rektorn

På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program, se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur och läs intervjun med en av våra elever som berättar mer om hur det är att gå på vår skola. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

 

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på vaxjo@procivitas.se 


Livesändning

Den 23 april hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan fortfarande ta del av vår livesändning här nedan!


Hannah om ProCivitas

”Jag kände mig verkligen välkommen på skolan direkt. Den hade den där glada och familjära stämningen som jag ville komma åt. Eleverna har en väldigt bra sammanhållning, kanske klassresorna varje läsår har bidragit till det på ett effektivt sätt.” 

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.


Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på vaxjo@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.