Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer vi om till digitalt öppet hus den 4 maj kl. 17:00-19:00. Du kommer kunna ta del av vår digitala öppet hus-film och du får chansen att träffa elever och lärare och lära dig mer om skolan och våra program.

Vi kommer även finnas tillgängliga för frågor och funderingar i chatten samma datum och tid. Chatten kommer du den 4 maj kl. 17:00-19:00 hitta på denna sida. Hoppas vi hörs!

På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program och läs intervjun med våra elever som berättar mer om hur det är att gå på ProCivitas. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Redan nu kan du se vår skolfilm här nedan. Kika på filmen och lär känna oss bättre helt enkelt!

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

 

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: uppsala@procivitas.se


Björn om ProCivitas Uppsala

På ProCivitas erbjuder vi en utbildning av högsta kvalitet. Mitt uppdrag som rektor är att säkerställa kvaliteten i alla led; lokaler, undervisning, mat och skolmiljö. Jag vill att du som elev efter dina tre år hos oss ska gå vidare i livet med den bästa möjliga gymnasieutbildningen.

Måns om ProCivitas

”Lärarna är inte bara duktiga på att lära ut, de har en otroligt fin kontakt med oss elever också, de inspirerar oss och lyfter allt ytterligare en nivå med sitt sätt att vara.”

Ludwig om ProCivitas

”När jag började i ettan fastnade jag direkt för kårandan som fanns på skolan. För mig är det viktigt att man har roligt under gymnasieåren. Att det blir något man kan se tillbaka på och minnas med glädje.”

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på uppsala@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här