Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer vi om till digitalt öppet hus den 23 januari kl. 13:00-15:00. Vi kommer sända live och du får chansen att träffa elever och lärare och lära dig mer om skolan, våra program och du får chansen att ställa alla dina frågor!
Vi kommer även finnas tillgängliga för frågor och funderingar i chatten samma datum och tid. Chatten kommer du den 23 januari kl. 13:00-15:00 hitta på denna sida. Hoppas vi ses!
På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program och läs intervjun med våra elever som berättar mer om hur det är att gå på ProCivitas. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

 

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: uppsala@procivitas.se


Livesändning

Den 6 maj hade vi ett live-sänt öppet hus på Facebook. Kunde du inte vara med? Du kan fortfarande ta del av vår livesändning här nedan!


Björn om ProCivitas Uppsala

På ProCivitas erbjuder vi en utbildning av högsta kvalitet. Mitt uppdrag som rektor är att säkerställa kvaliteten i alla led; lokaler, undervisning, mat och skolmiljö. Jag vill att du som elev efter dina tre år hos oss ska gå vidare i livet med den bästa möjliga gymnasieutbildningen.

Måns om ProCivitas

”Lärarna är inte bara duktiga på att lära ut, de har en otroligt fin kontakt med oss elever också, de inspirerar oss och lyfter allt ytterligare en nivå med sitt sätt att vara.”

Ludwig om ProCivitas

”När jag började i ettan fastnade jag direkt för kårandan som fanns på skolan. För mig är det viktigt att man har roligt under gymnasieåren. Att det blir något man kan se tillbaka på och minnas med glädje.”

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på uppsala@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här