ProCivitas_logotyp_moderniserad

Ung Företagsamhet

Ung Företagsamhet på ProCivitas Stockholm

Hos oss får du utveckla din kreativitet och drivkraft genom att att driva företag under din gymnasietid. Vi har en stark position på den entreprenöriella kartan och genom åren har ProCivitas-elever tagit hem över 100 guldmedaljer under de regionala tävlingar som anordnas av Ung Företagsamhet. På ProCivitas läser alla elever, oavsett program, kursen Entreprenörskap, vilket ger dig som elev möjligheten att på riktigt starta ett eget företag. Vi använder oss av Ung Företagsamhets väl beprövade koncept, att starta och driva ett eget företag under ett skolår. Det innebär att du lär dig ta ansvar, tränar din kommunikativa förmåga, förverkligar en affärsidé och ställer ut på mässor där du tävlar mot andra företag. Vinnarna utses av jurygrupper från näringslivet.

ProCivitas är Sveriges mest framgångsrika UF-skola, med fler SM-guld, EM-silver och fler finalplatser än samtliga övriga gymnasieskolor i Sverige tillsammans. ProCivitas elever deltar också framgångsrikt i Venture Cup, E-Max och andra nationella arrangemang. Listan över vinnande företag genom åren kan göras lång, men det viktigaste är varje elevs personliga utveckling som blir resultatet när nyvunna kunskaper omsätts i praktiken.

Utmärkelser och Vinster

Motiveringar från UF-juryn de senaste åren. Juryn består av representanter från näringslivet.

 

Priset Årets UF-Företag gick till HEALTHY HEROES UF – ProCivitas Helsingborg
Ett företag som sticker ut och går “all in”. Långsiktighet i allt de gör och de har framtiden för sig. Årets UF-företag – alla barns och ICA-handlares superhjältar!


Priset Årets Säljare gick till JACOB WITT från Talktrade UF – ProCivitas Helsingborg
Ett lysande, interaktivt kundsamtal med löpande behovsinventering. En härlig personlighet med förmåga att ge kunden en behaglig köpupplevelse.


1:a plats Bästa UF-företag gick till AQUACTIVE UF – ProCivitas Malmö
”Företaget har genomgått en mycket väl uttänkt idé. Från rapport via presentation, intervju och monter utstrålar de professionalitet i alla steg.”


1:a plats Bästa Tjänst gick till INEO UF – ProCivitas Malmö
Företaget inviger nya grupper i framtidens marknadsföringskanaler genom att förenkla och underlätta användandet av sociala medier.


1:a plats Bästa Affärsplan gick till INCHARGE UF – ProCivitas Malmö
”En god verklighetsförankring av affärsplanen i kombination med bra struktur och enkelhet.”