ProCivitas_logotyp_moderniserad

Rektorn har ordet

Allt vi gör på ProCivitas genomsyras av stor medvetenhet. Vårt mål är att ge våra elever bästa förutsättningarna att lyckas med vidare studier och i arbetslivet. För att leva upp till målet är det en självklarhet att erbjuda undervisning i toppklass samt se till att eleverna utvecklas socialt. Vi anställer bara de bästa lärarna, som genom sitt engagemang inspirerar eleverna till att ständigt överträffa sig själva.

Från hösten 2022 finns vi på Campus Södermalm, i toppmoderna och helt nya lokaler på Södermalm. Vi vet att både skolmiljö och skolmat är viktig för trivseln och vi ställer höga krav på detta. På restaurangen i Campus tillagas alla måltider av egna kockar, som har ett tydligt fokus på råvarorna.

ProCivitas strävar mot att vara Sveriges bästa gymnasieskola, vilket motiverar till ständig förbättring. Årligen genomförs enkäter där eleverna får tycka till om verksamheten. Resultaten är väldigt fina! I utvärderingarna lyfts bland annat skolans uppskattade lärare, trivseln och studieron i klassrummen. Vi är stolta över att många av ProCivitas elever kommer in på toppuniversitet både i Sverige och utomlands, och att de lyckas mycket väl med sina studier där.

Varmt välkommen till tre fantastiska år på ProCivitas!
Eva Gyllberg, rektor på ProCivitas Stockholm