Digitalt öppet hus

Stanna hemma - träffa oss online!

Vi såg fram emot att träffa dig under våren, men på grund av den rådande situationen kan vi tyvärr inte anordna ett öppet hus på skolan. Därför höll vi istället ett digitalt öppet hus den 28 april.

Hade du inte möjlighet att se vårt digitala öppet hus live, kan du ta del av vår livesändning här nedan.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: terese.brandt@procivitas.se


Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. När vi väl kan ta emot elever igen är du välkommen att besöka oss – du hittar oss på Södermalm, på Sandbacksgatan 10.


Ellen om ProCivitas Stockholm

”Lärarna bryr sig verkligen om oss, de är helt grymma! Maten är långt över mina förväntningar, jättebra verkligen. Sedan är lokalerna otroligt fräscha, det är ljust och härligt, vilket hjälper mig att hålla fokus hela dagen.”

Mer om oss!

På länken nedan hittar du mer information om oss och hur vi på ProCivitas Stockholm arbetar praktiskt för att ge våra elever de rätta förutsättningar.


Våra program

Hos oss kan du läsa de högskoleförberedande programmen Ekonomi och Samhäll. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på terese.brandt@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här