ProCivitas_logotyp_moderniserad

Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Kika på vårt inspelade digitala öppet hus och läs mer om våra program. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Missade du vår livesända frågestund den 2 februari? Du kan se den här nedan! 

 

Kika även på vår skolfilm här nedan och hör våra elever berätta mer om skolan!

Digital skuggning

Vill du skugga en elev? Vi har ställt om till digital skuggning! Stories på vårt Instagramkonto har tagits över av elever på skolan. Deras inlägg finns sparade som fastnålade händelser och som klipp på vår IGTV så kika in på Instagram!

Du kan även se våra storys här nedan:

Vår elev Gizem som går på Ekonomiprogrammet i årskurs 3 berättar om hur en dag på ProCivitas kan se ut!

Skugga vår elev Matilda som går sista året på Samhällsvetenskapsprogrammet!

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet eller Ekonomiprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Ekonomi – Stockholm

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik – Stockholm

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap – Stockholm

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle – Stockholm

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap – Stockholm

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap – Stockholm

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Emily om ProCivitas Stockholm

”Lärarna är otroligt bra och kunniga i sina ämnen! De vill att eleverna ska lyckas och man känner verkligen att man vill vara på deras lektioner. Dels för att man lär sig mycket men även för att man tycker om dem som personer.”

Mer om oss!

På länken nedan hittar du mer information om oss och hur vi på ProCivitas Stockholm arbetar praktiskt för att ge våra elever de rätta förutsättningar.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på terese.brandt@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här