Läs om vår hantering av Covid-19.

Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På grund av den rådande pandemin och de nya restriktionerna ställer vi om till digitalt öppet hus den 4 maj kl. 16:30-18:30. Du kommer kunna ta del av vår digitala öppet hus-film och du får chansen att träffa elever och lärare och lära dig mer om skolan och våra program.

Vi kommer även finnas tillgängliga för frågor och funderingar i chatten samma datum och tid. Chatten kommer du den 4 maj kl. 16:30-18:30 hitta på denna sida. Hoppas vi hörs!

På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Läs mer om våra program, se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur och läs intervjun med en av våra elever som berättar mer om hur det är att gå på vår skola. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Redan nu kan du se vår skolfilm här nedan. Kika på filmen och lär känna oss bättre helt enkelt!

Digital skuggning

Vill du skugga en elev? Vi har ställt om till digital skuggning! Stories på vårt Instagramkonto har tagits över av elever på skolan. Deras inlägg finns sparade som fastnålade händelser och som klipp på vår IGTV så kika in på Instagram!

Du kan även se våra storys här nedan:

Vår elev Gizem som går på Ekonomiprogrammet i årskurs 3 berättar om hur en dag på ProCivitas kan se ut!

Skugga vår elev Matilda som går sista året på Samhällsvetenskapsprogrammet!

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet eller Ekonomiprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Ekonomi – Stockholm

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik – Stockholm

Program

Ekonomiprogrammet

Beteendevetenskap – Stockholm

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap – Stockholm

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: terese.brandt@procivitas.se


Emily om ProCivitas Stockholm

”Lärarna är otroligt bra och kunniga i sina ämnen! De vill att eleverna ska lyckas och man känner verkligen att man vill vara på deras lektioner. Dels för att man lär sig mycket men även för att man tycker om dem som personer.”

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler.


Mer om oss!

På länken nedan hittar du mer information om oss och hur vi på ProCivitas Stockholm arbetar praktiskt för att ge våra elever de rätta förutsättningar.

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på terese.brandt@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här