Stockholm

Höga ambitioner

Vår målsättning är att bli Stockholms bästa gymnasium. Som elev på ProCivitas kan du förvänta dig en skolgång utöver det vanliga. Vi vill att du, utöver att få gedigna teoretiska kunskaper, ska förbättra din sociala och kommunikativa kompetens samt utveckla din egen drivkraft. Utbildningen syftar till att koppla samman teori och verklighet vilket ger dig en säker plattform inför framtiden. För att ytterligare förstärka kopplingen erbjuder vi dig en mentor från arbetslivet samt bjuder in föreläsare från skilda kompetensområden.

För att nå goda studieresultat är det viktigt att du trivs, mår bra och känner dig trygg. Vi har en harmonisk studiemiljö som inspirerar och ger studiero. Våra lokaler är moderna och centralt belägna. All personal på skolan strävar efter att skapa de bästa förutsättningarna för dig som elev. De framgångar som vårt koncept givit gör att vi idag är på god väg mot vårt mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola.

Läs mer om Procivitas

Program

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Öppet hus

Stämningen på ProCivitas får inte riktigt plats i filmer, bilder och ord. Kom förbi på Öppet hus och träffa elever, lärare och skolledning. Kika på våra lokaler och få fördjupad information om skolan. Om du skickar ditt mobilnummer till oss sms:ar vi en påminnelse till dig om Öppet hus.


Skuggning

Du kan anmäla dig för att skugga en klass under en skoldag. Fyll i formuläret och ange vilket program du är intresserad av. Vi kontaktar dig för att boka in en tid.

Instagram feed

Följ oss på Instagram för att se vad som händer på skolan!


Nyheter

2019-10-23

Ellen var med från starten på ProCivitas Stockholm

När ProCivitas öppnade första skolan i Stockholm för drygt två år sedan var Ellen Randborg en av eleverna. – Det...

Läs mer

2019-09-17

Kick-off på ProCivitas Stockholm

För att trivas i skolan är det viktigt att känna sig trygg. Vi jobbar därför extra mycket med att skapa...

Läs mer

2019-06-03

Årets UF-företag

Under SM i Ung Företagsamhet den 7 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag. Detta år gick vinsten...

Läs mer
Se alla nyheter

Checklista och tips

Det finns många frågor när man ska göra sitt gymnasieval. Vad är viktigt för dig att tänka på och vilka frågor ska du ställa? Här får du våra tips.