Clara Waldman jobbar som Business Manager på Danske Bank Private Banking och är mentor åt Khuslen Bayarsaikhan som läser tredje året på Ekonomiprogrammet på ProCivitas i Stockholm.

Clara har tidigare varit elev på ProCivitas i Helsingborg och tog studenten år 2011.

Genom att vara med som mentor hoppas jag kunna bidra med nya tankar och idéer för Khuslen, och få henne att vidga sina vyer och hjälpa henne på traven ut i myllret av möjligheter.

Khuslen menar att det var en självklarhet för henne att söka till Mentorsprogrammet. Hon lyfter vikten i hur viktigt det är att få en inblick i en viss bransch och utveckla sin sociala kompetens.

– Med Mentorsprogrammet har jag redan nu fått ett bredare kontaktnät och även en rådgivare som är professionell inom sitt område.”

Genom ProCivitas mentorsprogram erbjuds du en unik möjlighet att få en inblick i arbetslivet. Under årskurs 3 erbjuds våra elever, oavsett program, att få en mentor från näringslivet. Mentorerna rekryteras unikt utifrån elevernas önskemål, intresse och behov. Mentorn fungerar som ett oberoende bollplank som erbjuder vägledning och stöd. Mentorskapet bidrar till att ge eleven nya idéer och perspektiv samt att se sina egna styrkor och utvecklingsområden. Dessutom ges en unik möjlighet att få inblick i en bransch eller ett yrke.

Två kvinnor tittar in i kameran och skrattar

Här kan du läsa hela intervjun