ProCivitas_logotyp_moderniserad
Rektor för ProCivitas Malmö tittar in i kameran och ler

Rektorn på ProCivitas Malmö har ordet

Nyckeln till framgång är bra utbildning. Vi ger våra elever förutsättningar att lyckas och har som mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola. För att leva upp till målet är det självklart för oss att du som elev ska få den bästa undervisningen och utvecklas till att möta framtiden med självförtroende. Våra lärare brinner för uppdraget och genom sitt engagemang vägleder de dig till de bästa resultaten.

För att nå upp till målet att vara Sveriges bästa gymnasieskola genomför vi ständigt utvärdering där våra elever får tycka till om ProCivitas. Det är viktigt att utbildningen anpassas till samhällets krav och att eleverna blir väl förberedda för vidare studier. Vi är stolta över att många av våra tidigare elever nu studerar på toppuniversitet som Yale och Handelshögskolan i Stockholm.

Entreprenörskap och samarbetet med näringslivet är viktiga inslag och vårt mentorsprogram ger våra elever en unik möjlighet till en egen mentor från näringslivet. Gymnasietiden handlar inte bara om studier. Det är även viktigt att du har roligt och utvecklas som person. Vår aktiva elevkår bidrar till att skapa god stämning och aktiviteter för gemenskap.

Varmt välkommen till tre fantastiska år på
ProCivitas!

Ann Linderoth, rektor