Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Malmö

Höga ambitioner

ProCivitas har som målsättning att bli Malmös, och Sveriges, bästa gymnasium. På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Entreprenörskap, företagande och näringsliv utgör en central del av vår skola. Vi gör stora satsningar på våra elevers utbildning och erfarenheter inom dessa områden. Kika in på vår digitala marknadsplats, ProCivitas Market för att möta våra UF-företag och deras produkter.

Är du vårdnadshavare eller elev på ProCivitas? På Schoolsoft hittar du den senaste informationen från skolan.

Läs mer om Procivitas

Program

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: malmo@procivitas.se

Öppet hus

På grund av den rådande pandemin och restriktionerna har vi valt att ställa om till digitalt öppet hus. Läs mer på vår digitala öppet hus-sida!

26/1 kl. 17 och 18