Malmö

Höga ambitioner

ProCivitas har som målsättning att bli Malmös, och Sveriges, bästa gymnasium.  På ProCivitas ställer vi höga krav på våra elever och vår verksamhet. Våra lärare är experter på att möta och utmana studiemotiverade elever så att de når sin fulla potential. Hos oss präglas kulturen av engagemang, gemenskap och entreprenörskap.

Läs mer om Procivitas

Program

Ekonomi

Program Ekonomiprogrammet

Juridik

Program Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program Samhällsvetenskapsprogrammet

Årets UF-företag 2019

Under SM i Ung Företagsamhet den 7 maj utsågs vinnaren av det prestigefulla priset Årets UF-företag. Detta år gick vinsten till ProCivitas Malmös elever Anna von Groß, Daniel Lindkvist, Elise Lindow, Josephine Daly-Tempelaar och Linnea Jerlebo. De har under läsåret startat UF-företaget Rawstraw UF, som tillverkar naturliga och nedbrytbara sugrör av svensk råghalm.

Motiveringen löd ”Årets UF-företag 2019 har skapat en innovativ produkt som ligger helt rätt i tiden. Med starkt hållbarhetsfokus fyller företaget ett hål i marknaden med en liten lokal lösning på ett stort globalt problem. I den här gruppen har alla dragit sitt strå till stacken.”

Läs mer om Rawstraw och beställ dina egna sugrör på deras hemsida, rawstraw.se.

Öppet hus

Stämningen på ProCivitas får inte riktigt plats i filmer, bilder och ord. Kom förbi på Öppet hus och träffa elever, lärare och skolledning. Kika på våra lokaler och få fördjupad information om skolan. Nu har vi haft vårt sista öppna hus för vårterminen 2019, vi släpper fler datum till hösten. Vill du få en påminnelse via sms eller mail ett par dagar innan öppet hus? Gör en anmälan i formuläret nedan.