ProCivitas_logotyp_moderniserad
Rektor på ProCivitas Lund tittar in i kameran och ler

Rektorn har ordet

Vårt mål på ProCivitas Lund är att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas med dina studier och framtida yrke. Genom att erbjuda en kvalitativ utbildning med den bästa undervisningen, så kan du utvecklas och möta framtiden med självförtroende.

Våra lärare brinner för uppdraget och genom sitt engagemang vägleder dig till de bästa resultaten. Lärarnas kompetens och elevernas studiemotivation är det som bygger ProCivitas. Vi ser till att undervisningen genomsyras av samhället utanför och låter omvärlden synas i din vardag. Vi bjuder in gästföreläsare, anordnar studiebesök och har ett mentorsprogram, där varje elev erbjuds en mentor från näringslivet.

På ProCivitas är vi stolta över att flera av våra tidigare elever nu studerar på toppuniversitet som YALE och Handelshögskolan i Stockholm. Det betyder att vi lyckas med vårt uppdrag att förbereda elever för vidare studier. Din åsikt som elev hos oss är väldigt betydelsefullt och det är viktigt för oss att följa upp den kvalitet vi står för, därför mäter vi kontinuerligt kvaliteten på
skolan.

Varmt välkommen till tre fantastiska år på ProCivitas!

Camilla Bosson, rektor på ProCivitas i Lund