ProCivitas_logotyp_moderniserad

ProCivitas Lund,
för dig med höga ambitioner

Börjar du gymnasiet i höst men har inte riktigt bestämt dig ännu? Som ProCivitas-elev kan du förvänta dig en skolgång tillsammans med andra studiemotiverade elever samt engagerade och välutbildade lärare. Din undervisning kommer vara starkt kopplad till arbetslivet i form av gästföreläsningar, mentorsprogrammet och projekt inom Ung företagsamhet.

På ProCivitas får du även chansen att utveckla din egen drivkraft samt förbättra din sociala och kommunikativa kompetens. Här nedan kan du läsa mer om de program och inriktningar vi erbjuder på ProCivitas Lund.

Läs mer om våra program

Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på camilla.lind@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här


Ta en rundtur i våra lokaler

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. Du hittar oss på Biskopsgatan 7.


Matilda om ProCivitas Lund

”Det är väldigt mysig stämning här! ProCivitas Lund är en liten skola och man kan alltid bolla frågor och tankar med elever från andra årskurser om man behöver hjälp. Vi har även en elevkår som styr upp många roliga aktiviteter för alla årskurser och det bidrar till en ökad gemenskap på skolan där alla lär känna varandra.”