ProCivitas_logotyp_moderniserad
Elev på ProCivitas Stockholm Karlberg tittar in i kameran och ler

Matilda

Matilda går i årskurs 1 på Ekonomiprogrammet med inriktning juridik hos oss på ProCivitas Karlberg. 

”Mina favoritkurser i årskurs 1 är samhällskunskap och företagsekonomi. Jag tycker samhällskunskapen är  väldigt rolig och intressant då man får lära sig mycket om hur samhället fungerar och vi gör många olika projekt i kursen.

Företagsekonomin är intressant eftersom man får en inblick i hur företagande fungerar, till exempel så håller vi just nu på med ett projekt där vi skapar egna affärsidéer.”

Elev från ProCivitas Karlberg tittar in i kameran och ler

Rebecca Eklund

Rebecca går på Samhällsvetenskapsprogrammet i årskurs 1.

”Det som intresserar mig med Samhällsvetenskapsprogrammet och särskilt inriktning beteende är fokus på människan.

Jag har alltid tyckt att det har varit intressant med olika sätt att kommunicera och få fram det man vill på bästa sätt genom att använda olika tekniker” 

Elever på ProCivitas Karlberg

Elev från ProCivitas Karlberg tittar in i kameran och ler

Stella


"Det bästa med skolan är att det är en trivsam miljö att vara i på dagarna med fina och fräscha lokaler. Även att lärarna på skolan är engagerade och vill att vi ska lyckas nå våra mål med studierna. Maten är även väldigt bra!"
Läs hela intervjun här

Elev från ProCivitas Karlberg tittar in i kameran och ler

Nicole


"En liten skola ökar chansen att bilda band med andra än med en stor skola där man inte känner hälften. Tycker det är härligt med en så liten skola, vi är närmare 350 elever på skolan. "
Läs hela intervjun här

Elev ProCivitas Karlberg tittar in i kameran och ler

Astrid


"Jag är vice ordförande för elevkåren, vilket betyder jag är ordförandes högra hand. En elevkår är en ideell förening som fokuserar framförallt på att skolgången ska bli lite extra kul. Vi gör allt från event till tävlingar samt hjälper till att fixa för att treorna ska få en så bra student som möjligt. "
Läs hela intervjun här

Våra elever berättar

Elev från ProCivitas Privata Gymnasium Stockholm Karlberg tittar in i kameran och ler

Hrafn Hallgrímsson

I Intervjun berättar vår elev Hrafn om utlandsresan till Cordoba, Naturvetenskapsprogrammet och om kursen Bioteknik som individuellt val. 

Det var extremt intressant att se den starka kontrasten mellan vår skola och deras, samtidigt som man kunde se likheter som rådde. Det jag tyckte var roligast var kulturupplevelserna man fick i Córdoba och att se staden. Man kände sig så pass fri att det upplevs lite som ett litet lov från skolan. 10/10!”

Naturvetenskapsprogrammet årskurs 3