ProCivitas_logotyp_moderniserad
Elev ProCivitas Karlberg

Nelly

Nelly går på Naturvetenskapsprogrammet i årskurs 3

”ProCivitas Karlberg kändes perfekt för mig, jag var både intresserad av att ha ambitiösa klasskamrater samt att jag var fascinerad av den kopplingen mellan skola och arbetsliv som ProCivitas har via mentorsprogrammet.

Atmosfären på skolan är väldigt mysig och välkomnande vilket jag tror är en av fördelarna med att gå på en mindre skola.

Naz


"Jag upplever att skolan en trygg miljö där jag kan fokusera på mina studier samtidigt som man träffar klasskamrater som man har väldigt kul med under dagarna."

Läs hela intervjun här

William


"Jag trivs väldigt bra på ProCivitas Karlberg. Det finns en tydlig struktur i alla ämnen, och det känns som att lärarna är engagerade i att man som elev ska prestera så bra som möjligt."

Läs hela intervjun här

Elev från ProCivitas

Julia


"Jag ser fram emot resan klassen kommer att få göra tillsammans i trean, tänker att den resan kommer vara väldigt lärorik på många olika sätt och att klassen kommer att få en bra och rolig upplevelse tillsammans. "
Läs hela intervjun här

Våra elever berättar

Gustav

Gustav går på Samhällsvetenskapsprogrammet i årskurs 1

” Lärarna är otroligt duktiga och engagerade i sina ämnen, Deras engagemang får mig som elev att bli mer nyfiken.

Vi får fördjupa oss i olika samhällsfrågor vilket är intressant och allmänbildande. Jag tycker att själva inriktningen Beteendevetenskap är intressant därför att vi får läsa psykologi. Det är ett brett program som ger stora möjligheter till vidare studier. ”