ProCivitas_logotyp_moderniserad

Rektorn har ordet

Hösten 2019 slog vi upp portarna för ProCivitas Stockholm Karlberg för första gången och det är otroligt häftigt att som rektor få vara med från starten och sätta sin egen prägel på skolan. ProCivitas är ett väletablerat varumärke som genomsyras av höga ambitioner inom akademiska studier, systematisk och kontinuerlig kvalitetssäkring i ett nära samarbete med näringslivet.

För oss på skolan är det viktigt att se till hela individen med den fasta övertygelsen att ett gott självförtroende, en stabil värdegrund och goda kunskaper ger varje individ goda förutsättningar att forma sin framtid. I rollen som rektor handlar det ytterst om att ge dig som elev bästa möjlighet till en kvalitativ och framtidsinriktad utbildning. Det innebär att jag verkar för en trivsam och innovativ skolmiljö, där våra engagerade och skickliga lärare dagligen gör allt för att just du ska utvecklas som person och lyckas med din utbildning. På ProCivitas Stockholm Karlberg har vi en familjär stämning och något jag är extra stolt över är vår fantastiska skolmat som varje dag serveras av vår kock i skolans matsal.

På ProCivitas Stockholm Karlberg ska du som elev känna dig väl mottagen. Jag vill att du ska känna glädje varje dag du går till skolan där målet är att erbjuda dig en förstklassig gymnasieutbildning.

Varmt välkommen till ProCivitas Stockholm Karlberg!

ProCivitas historia

1997 ProCivitas startar i Helsingborg

1999 ProCivitas startar i Växjö

2002 ProCivitas startar i Malmö

2014 ProCivitas startar i Lund

2017 ProCivitas startar i Stockholm

2019 ProCivitas startar sin andra skola i Stockholm, ProCivitas Karlberg

2020 ProCivitas startar sin sjunde skola i Sverige, ProCivitas Uppsala

ProCivitas grundades

1997