ProCivitas_logotyp_moderniserad
Maria Rektor på ProCivitas tittar in i kameran och ler med tänderna

Rektorn har ordet

Nyckeln till framgång är bra utbildning. Vi ger våra elever förutsättningar att lyckas och har som mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola. För att leva upp till målet är det självklart för oss att du som elev ska få den bästa undervisningen och utvecklas till att möta framtiden med självförtroende.

Våra lärare brinner för uppdraget och genom sitt engagemang vägleder dig till de bästa resultaten. För att nå upp till målet att vara Sveriges bästa gymnasieskola genomför vi ständigt utvärdering våra elever får tycka till om ProCivitas. Det är viktigt att utbildningen anpassas till samhällets krav och att eleverna blir väl förberedda för vidare studier.

Vi är stolta över att många av våra tidigare elever kommer in på toppuniversitet både i Sverige och utomlands, och att de lyckas mycket väl med sina studier där. Entreprenörskap och samarbetet med näringslivet är viktiga inslag och vårt mentorsprogram ger våra elever en unik möjlighet till en egen mentor från näringslivet. Gymnasietiden handlar inte bara om studier. Det är även viktigt att du har roligt och utvecklas som person. Vår aktiva elevkår bidrar till att skapa god stämning och aktiviteter för gemenskap.

Varmt välkommen till tre fantastiska år på ProCivitas!