ProCivitas_logotyp_moderniserad
Elever på ProCivitas Stockholm Karlberg

Aktiviteter på ProCivitas Karlberg

På ProCivitas satsar vi på att ge möjlighet till såväl nytta som nöje under skoltiden. Under läsåret förekommer temaveckor som följs upp både i och utanför klassrummet, det bjuds in föreläsare, anordnas externa aktiviteter med studiebesök och vi lägger även stor vikt på teambuilding och roliga klassaktiviteter. 

Under din första termin har vi vår årliga kick-off för samtliga elever i årskurs 1 där vi bland annat besökt höghöjdsbanan i Nacka, och vi genomför introdagar i samtliga årskurser för att starta igång läsåret tillsammans. 

Tidigare har skolan arrangerat bland annat skidresor till Romme och naturupplevelser på hästryggen för våra elever. Vår förhoppning är att vi sett slutet på pandemin och nu kan åka med våra elever på studieresor inom alla våra program ut i Europa. Under studieresan kommer eleverna fördjupa sig i frågor inom programmet, besöka skolor, företag och såklart även uppleva den lokala kulturen. 

Vi uppmuntrar alla typer av idéer och aktiviteter från eleverna och från elevkåren. Ta chansen, du som elev, att engagera dig och göra din studietid till tre riktigt roliga och givande år. På ProCivitas kanaler i sociala medier kan du se bilder från de olika arrangemang och event som hela tiden äger rum på skolorna utöver det vardagliga skolarbetet.