ProCivitas_logotyp_moderniserad
Rektor ler och tittar in i kameran

Rektorn har ordet

ProCivitas ambition är att ge dig den bästa gymnasieutbildningen du kan få i Sverige. Denna vision delas av både elever och personal och tillsammans har vi en högt ställd målsättning som delas av både elever och personal, tillsammans har vi skapat en skola som genererat stora framgångar under åren. För oss är det viktigt att ProCivitas är Din skola, där Du trivs och utvecklas under Dina tre år. Tillsammans skapar vi en skolan där allas insatser är lika viktiga.

Det är också glädjande att se resultaten som eleverna når i sina eftergymnasiala studier. ProCivitas har under de senaste åren bidragit att fylla välkända universitet som Princeton, Harvard, Oxford, Cass, KTH, Chalmers, Handels, Stanford och många fler. Ett starkt kvitto på att vår utbildning håller hög kvalitet i alla led!

Till läsåret 2021 kunde vi till vår stora glädje erbjuda fler elever plats på skolan. Vi har länge haft en ambition att öppna upp Ekonomi – juridik och detta har nu blivit verklighet. Vi fick också möjlighet att bygga ut vår matsal och vårt kök där våra egna kockar nu har ännu bättre möjligheter att servera elever och personal lunch varje dag.

Varmt välkommen till ProCivitas – en skola med ambitionen att ge dig Sveriges bästa utbildning.

Henrik Heide, Rektor