Det är många som söker till oss vilket vi är väldigt tacksamma över. Därför ger vi nu fler möjligheten att börja hos oss på ProCivitas Helsingborg. Hösten 2021 planerar vi att ta in ytterligare två klasser! Vi startar inriktningen juridik på Ekonomiprogrammet och kommer även ta in fler elever på Naturvetenskapsprogrammet. Välkommen med din ansökan!

ProCivitas är skolan för dig som vill ha det lilla extra. Många av våra lärare har tidigare arbetat inom den bransch deras ämnen är kopplade till, som forskare eller tidigare undervisat på universitetsnivå. Vi har ett mentorsprogram där de som vill får en mentor från arbetslivet att bolla idéer och framtidsplaner med. Entreprenörskap och företagande ligger oss varmt om hjärtat vilket bl.a. tar sig uttryck i våra elevers framgångar inom Ung företagsamhet och som elev får du även ta del av gästföreläsare från arbetslivet.

En annan sak, som kanske är viktigast av allt, är den gemenskap som våra elever beskriver att de upplever hos oss. Den är vi stolta över!