Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitalt öppet hus

Digitalt öppet hus

Välkommen till vår digitala öppet hus-sida! På den här sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Skugga våra elever för en dag, läs mer om våra program, se dig om i lokalerna med hjälp av vår 3D-tur och läs intervjuerna med våra elever som berättar mer om hur det är att gå på ProCivitas. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

SKUGGA VÅRA ELEVER FÖR EN DAG!

Ekonomiprogrammet

Samhällsvetenskapsprogrammet

Naturvetenskapsprogrammet

Våra program

Hos oss är alla program högskoleförberedande. Du kan välja Samhällsvetenskapsprogrammet, Ekonomiprogrammet eller Naturvetenskapsprogrammet. Nedan kan du läsa mer om vilka inriktningar vi erbjuder.

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på helsingborg@procivitas.se 


Adam om ProCivitas Helsingborg

”Jag ville gå på den skola jag ansåg vara bäst för mig och ProCivitas var den enda skolan som jag inför mitt gymnasieval, enbart hörde positivt om. Skolan är väldigt bra och lever verkligen upp till de förväntningar jag har på undervisningen.”

3D-tur

Här kan du se hur vår skola ser ut! Klicka på länken nedan för att ta en rundtur i våra lokaler. 


Vill du börja hos oss?

Vill du söka till vår skola eller byta ditt val av gymnasium? Bara hör av dig till oss på helsingborg@procivitas.se så hjälper vi dig med din ansökan. Vi vill dessutom tipsa om online-tjänsten ”Snacka med SYV” där du helt kostnadsfritt kan få vägledning av en SYV antingen via chatt, videosamtal eller telefon. Snacka med SYV här.