ProCivitas_logotyp_moderniserad

Helsingborg

Höga ambitioner

ProCivitas har som målsättning att bli Helsingborgs, och Sveriges bästa gymnasium. För att möta framtidens krav är det, förutom att få en kvalitativ utbildning, viktigt att behärska en rad olika förmågor och färdigheter. Hos oss kommer du att utsättas för situationer och uppgifter som innebär att du får utmana dig själv. När du avslutat din utbildning hos oss har du inte bara fått goda teoretiska kunskaper utan även utvecklat din förmåga att kommunicera, din drivkraft samt din kreativitet och ledarskapsförmåga.

På ProCivitas samverkar vi med det lokala näringslivet på flera olika sätt bl.a. erbjuder vi dig en mentor som fungerar som ditt personliga bollplank. Som komplement till undervisningen bjuder vi in spännande föreläsare som delar med sig av sina erfarenheter inom t.ex. ledarskap, design, forskning och hållbar utveckling.

Entreprenörskap, företagande och näringsliv utgör en central del av vår skola. Vi gör stora satsningar på våra elevers utbildning och erfarenheter inom dessa områden. Kika in på vår digitala marknadsplats, ProCivitas Market för att möta våra UF-företag och deras produkter.

Hösten 2021 planerar vi att ta in ytterligare två klasser! Vi startar inriktningen juridik på Ekonomiprogrammet och kommer även ta in fler elever på Naturvetenskapsprogrammet. Läs mer här.

Läs mer om Procivitas

Program

card image

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

card image

Juridik

Program

Ekonomiprogrammet

card image

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

card image

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

card image

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

card image

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att få påminnelser inför våra öppna hus i höst och annan information om vår skola. Har du frågor om skolan, ditt gymnasieval, eller vill börja hos oss? Tveka inte att höra av dig på: helsingborg@procivitas.se

Digitalt öppet hus

På digitalt öppet hus-sidan har vi samlat information om vår skola, så att du kan lära känna oss bättre. Vi hoppas att detta ska ge dig en klarare bild av vilka vi är och göra ditt gymnasieval lite lättare.

Där kan du också fylla i en intresseanmälan för att få påminnelser om när det är dags för öppet hus igen!


Nyheter

2021-07-08

Har du blivit antagen till gymnasiet?

Läs mer

2021-04-21

ProCivitas eleven Oskar Wendt kom in på Stanford

Oskar Wendt är den första personen från Norden som blivit antagen till Stanford Aeronautics & Astronautics – världens högst rankade...

Läs mer

2020-12-17

Vi växer!

Det är många som söker till oss vilket vi är väldigt tacksamma över. Därför ger vi nu fler möjligheten att...

Läs mer
Se alla nyheter