Helsingborg

Höga ambitioner

ProCivitas har som målsättning att bli Helsingborgs, och Sveriges bästa gymnasium. För att möta framtidens krav är det, förutom att få en kvalitativ utbildning, viktigt att behärska en rad olika förmågor och färdigheter. Hos oss kommer du att utsättas för situationer och uppgifter som innebär att du får utmana dig själv. När du avslutat din utbildning hos oss har du inte bara fått goda teoretiska kunskaper utan även utvecklat din förmåga att kommunicera, din drivkraft samt din kreativitet och ledarskapsförmåga.

På ProCivitas samverkar vi med det lokala näringslivet på flera olika sätt bl.a. erbjuder vi dig en mentor som fungerar som ditt personliga bollplank. Som komplement till undervisningen bjuder vi in spännande föreläsare som delar med sig av sina erfarenheter inom t.ex. ledarskap, design, forskning och hållbar utveckling.

Välkommen på öppet hus på ProCivitas Helsingborg!

28 april 17.30-20:00
Vi välkomnar alla elever i åk 8. Går du i åk 9 är du självklart också välkommen!

Läs mer!

Läs mer om Procivitas

Program

Ekonomi

Program

Ekonomiprogrammet

Naturvetenskap

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Naturvetenskap och samhälle

Program

Naturvetenskapsprogrammet

Beteendevetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Samhällsvetenskap

Program

Samhällsvetenskapsprogrammet

Öppet hus

Stämningen på ProCivitas kan inte riktigt beskrivas i filmer, bilder och ord. Kom förbi på öppet hus och träffa elever, lärare och skolledning. Kika på våra lokaler och få fördjupad information om skolan. Ange ditt mobilnummer i formuläret nedan så skickar vi en inbjudan till dig inför vårt nästa öppna hus.


Skuggning

Du kan anmäla dig för att skugga en klass under en skoldag. Fyll i formuläret och ange vilket program du är intresserad av. Vi kontaktar dig för att boka in en tid.

Nyheter

2020-01-17

ProCivitas mentorsprogram

Clara Waldman jobbar som Business Manager på Danske Bank Private Banking och är mentor åt Khuslen Bayarsaikhan som läser tredje...

Läs mer

2019-12-04

Anders på ProCivitas Helsingborg är årets matematiklärare

”Att vara aktiv och engagera sig är A och O”, det menar årets matematiklärare Anders Månsson. Anders, som sedan 2006...

Läs mer

2019-10-23

Möt Elias – Elevkårsordförande på ProCivitas Helsingborg

Efter ett år som utbytesstudent i Michigan är Elias Borg tillbaka på ProCivitas i Helsingborg för sista året på gymnasiet....

Läs mer
Se alla nyheter